Volg ons

TEXTIEL

Textiel biedt eindeloze mogelijkheden en uitdagingen. Met onze chemie proberen we hierin toegevoegde waarde te creëren.

Product portfolio

Adhesives
meer informatie


Onze BEMICOLL-producten zorgen voor een optimale hechting van twee oppervlaktes en zijn samengesteld volgens drie hoofdprincipes: drukgevoelige verklevingen, nat lamineren en thermoplastisch lamineren. Naast de standaard producten binnen deze groep, kunnen we ook producten maken met exacte eigenschappen die aan uw eisen voldoen.

Polymer Solutions
meer informatie


De BEMIFIX productgroep bestaat uit binders en omvat VAC-, V / ACR-, ACR-, PU- en polymeren op harsbasis. Deze producten kunnen ingezet worden als basis- of toplaag, of als een kant-en-klare afwerking. Toepassingen en eigenschappen van deze producten zijn bijvoorbeeld het beïnvloeden van de grip of de dimensionale stabiliteit van een materiaal.

Flame Retardancy
meer informatie


Onze BEMIFLAME producten maken uw substraat veiliger. Onze vlamvertragers zijn breed inzetbaar in verschillende industrieën, zoals de bouw, de meubelindustrie, automobielindustrie en vliegtuigindustrie. Tevens voldoen onze vlamvertragers aan de meest gangbare normen in deze branches en zijn vrij van halogenen en antimoon.

Repellency
meer informatie


Om er voor te zorgen dat uw substraat elke soort vloeistof afstoot, hebben we een uitgebreid assortiment BEMIGUARD-producten samengesteld. Onze producten zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën, zoals C6-fluorkoolwaterstofchemie en fluorvrije producten. Naast dat deze producten individueel ingezet kunnen worden, kunnen we ook kijken naar een werkende combinatie tussen een Bemiguard en Bemiflame en/of Bemifix product.

Specialty Coatings
meer informatieOnze BEMICOAT groep bevat onze meer verfijnde producten. Deze producten hebben de bijzondere mogelijkheid om speciale kenmerken aan het oppervlak van een substraat te geven, zoals een anti-slip effect, verbeterde bedrukbaarheid of bescherming tegen hitte en vloeistoffen.

Additives
meer informatieOnze ADDITIVES producten verbeteren de toepasbaarheid en bruikbaarheid van een product aanzienlijk. De producten in deze categorie omvatten dispergeermiddelen, smeermiddelen, verdikkingsmiddelen, bevochtigingsmiddelen, schuim- en ontschuimingsmiddelen, katalysatoren en antistatische middelen.

  • Jurgen Bolscher
    Jurgen Bolscher Accountmanager Technisch Textiel & Industrie
  • Michiel van Duijn | Coraltek
    Michiel van Duijn | Coraltek Accountmanager Technisch Textiel
  • Ingo Seitz | BHI
    Ingo Seitz | BHI Accountmanager Technisch Textiel
PRO-ACTIEF
VERANTWOORDELIJKHEID
BETROUWBAAR & FLEXIBEL
DOELGERICHTE SAMENWERKING
KWALITEIT
POSITIEF KRITISCH