Volg ons

Reiniging

Schmits is uw partner in échte schoonmaak. Of u nu op zoek bent naar een standaard reinigingsproduct, een product onder private label of uw complete receptuur uit wilt laten besteden – er is een heleboel mogelijk.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Producten
meer informatie
Een product uit ons portfolio

Zoekt u een hoogwaardig reinigingsproduct? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment. Al onze producten kunnen geleverd worden met ons eigen logo, maar u kunt ook kiezen voor een product met uw eigen logo onder private label.

Aanvragen
Tailor Made
meer informatie
Reinigingsoplossing

Heeft u een specifieke wens? Met onze kennis en ervaring, eigen R&D-afdeling en uitgebreide productiefaciliteiten kunnen wij uw reinigingsoplossing van A tot Z op maat ontwikkelen.

Aanvragen
Receptuur
meer informatie
Loonwerkpartner

Heeft u uw ontwikkeling al gedaan en zoekt u een loonwerkpartner om het te produceren of af te vullen? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Er is heel veel mogelijk!

Contact

Onze partners

Een belangrijke rol bij het aanbieden van de beste reinigingsoplossingen is weggelegd voor onze partners. Deze zijn door Schmits geselecteerd voor het vermarkten van de Schmits Professional producten en het bijleveren van degelijk advies.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze partners of rechtstreeks met Jurgen Bolscher.

  • Jurgen Bolscher
    Jurgen Bolscher Accountmanager Technisch Textiel & Industrie
PRO-ACTIEF
VERANTWOORDELIJKHEID
BETROUWBAAR & FLEXIBEL
DOELGERICHTE SAMENWERKING
KWALITEIT
POSITIEF KRITISCH